Skör frá Litla-Brekku

Skör frá Lilta-brekku  IS2003265004     Een klasse apart!

 

Skör heeft op dit filmpje géén ijzers onder. Dat hoeft niet, want ze heeft erg mooie harde hoeven. Maar dan kun je dus bedenken dat als ze wél ijzers onder heeft, nóg meer beweging heeft. Voor de sport is dat natuurlijk erg leuk.

 

 

Skör is een vlotte IJslandse vierganger merrie met véél beweging. Ze is eerste premie gekeurd, zonder telgang. Ze heeft een 8,24 voor exterieur. Haar kinderen zijn dan ook mooie paarden met veel uitstraling en beweging. Haar karakter is bijzonder stabiel, en dat wil bij haar zeggen: vlot voorwaarts maar niet rennen, niet schrikken van dingen, iedere dag is ze er voor je, en wat je gister hebt geoefend daar kun je vandaag weer verder op bouwen. Ze heeft een heel  aantal veulens gekregen en is nu gust, maar ze kán natuurlijk gedekt worden! 🙂

 

 

 

 

Wat voor mens zou nou bij deze leuke merrie passen? Wij denken iemand die nog wel een stapje verder wil in de sport of de fokkerij.

Ze heeft eigenlijk maar één klein nadeeltje, ze heeft helaas eczeem gekregen. Dat gebeurt natuurlijk vaak bij importers. Wij houden het goed onder controle met een deken en de grasinname in het voorjaar beperkt te houden. Haar kinderen hebben er overigens géén last van!

 

Voor meer informatie: bel mail of app: Cunera@fraskoti.nl of 0621512993