Lessen

Is de IJslander wat voor jou?

Bij Stoeterij frá Skoti kun je alles te weten komen over het IJslandse paard, én je kunt onder begeleiding van een instructeur les krijgen om de (wedstrijd-)IJslander zelf te voelen.
Ervaar de relaxte power van de IJslander!

IJslander proberen bij Stoeterij frá Skoti

We organiseren op aanvraag privélessen.

De lessen worden gegeven door Susanna Sonderen. Susanna Sonderen is Centered Riding en Basis Instructeur-Trainer IJslandse Paarden bij de KNHS. kijk voor meer informatie op haar website. ( www.ijslandersinwaterland.nl).

Na een eventuele proefles (€45) het is uitsluitend mogelijk om 5- of 10 rittenkaarten te nemen omdat we je graag meer over de IJslander willen vertellen en dat niet in 1 les te vertellen is. De 5-rittenkaart kost €225 en 10-rittenkaart €450.

Om onze paarden fit te houden hanteren we een maximaal ruitergewicht van 85kg en geven we niet les aan (absolute) beginners in het paardrijden.

Voor meer informatie en les en clinic aanvragen, mail met Susanna (susanna@fraskoti.nl). Susanna Sonderen verzorgt de lessen en clinics en is Centered Riding Instructeur en is basis Instructeur-Trainer IJslandse Paarden bij de KNHS.