Mjölnir frá Skoti

IS2014186573

Mjölnir is een jonge veelbelovende hengst, met 3 en 4 jaar is hij gekeurd aan de hand met een exterieur van 7.94.

Update Mjölnir 13 mei 2019: Mjölnir is getraind door Lisa Drath, maar hij is nog niet ver genoeg voor de keuring. Hij zal daarom voor aangepast tarief (hetzelfde als Eldir en Gladur!) ter dekking staan bij ons in Weesp vanaf 22 mei. In augustus zal hij waarschijnlijk weer getraind worden voor de keuring door Lisa in Duitsland.

Hij zal in de tussentijd met veel plezier door Marije gereden worden. Zij zal hem ook starten op enkele wedstrijden voor zijn ervaring. Wil je meer weten over Mjölnir? Stuur Marije een app, mail of bel!

 

 

 

Zijn vader is de beroemde Ómur frá Kvistum, die Landsmót winnaar was in 2011 en in 2014 tweede is geworden in de 5 gangen. Ook heeft hij de Sleipnir bokaal gewonnen!

Mjölnir is hiermee ook een broer van Konsert frá Hofi!

 

Zijn moeder is Magna frá Dalsmynni, een van onze fokmerries die ons vele prachtige en vooral heerlijke paarden heeft gebracht, waarbij de vooral de fijne karakters opvallen. Die heeft Magna van haar vader Stigandi frá Leysingjastö∂um. Zij is gekeurd met een totaal van 7.93, eerste premie voor verrichtingen. Ook heeft ze met Gústaf Ásgeir Hinriksson de IJslandse kampioenschappen 5 gangen jeugd gewonnen! Foto’s Magna:

 

 

Mjölnir dekt in de kudde of aan de hand. Dekgeld €550. Aanbetaling €250.

Na vastgestelde dracht op 21 dagen betaling van de rest van het dekgeld.

Dekperiode van 22 mei tot 1 augustus 2019.

 

Voor aanmeldingen kun je contact opnemen met Marije.