Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cursus Hekla Katharina 2016 #1

6 februari, 2016 - 7 februari, 2016

In navolging van het grote succes dat de cursus van Hekla afgelopen najaar was, willen we graag dit komende jaar (2016) weer een reeks cursusweekenden organiseren!

Schermafbeelding 2015-01-13 om 14.30.02    Schermafbeelding 2015-01-13 om 14.29.48

Hekla Katharína is afgestudeerd Hólar-instructrice en runt inmiddels in IJsland haar eigen stal. Daarnaast geeft ze veel les, door heel Europa. Haar lesgeven kenmerkt zich door een heldere structuur en een open houding naar het paard en de ruiter.

De cursusdata bij Frá Skoti zijn de volgende:

6-7 februari

19-20 maart (onder voorbehoud)

data najaar nog niet bekend. Dat ze weer komt lesgeven is zeker 🙂

 

Het zijn dus twee weekenden in het voorjaar en twee weekenden in het najaar van 2015. De opzet is als een volledige weekendcursus. We beginnen op zaterdag-ochtend en de cursus zal op zondag om ongeveer 18.00 eindigen. Iedereen krijgt natuurlijk meerdere keren per weekend les, maar daarnaast is het natuurlijk ook heel interessant om de lessen van anderen te volgen langs de kant.

Wanneer je je opgeeft is er de mogelijkheid om bij Frá Skoti te overnachten. Je paard kan sowieso gedurende het weekend blijven staan en mocht je van ver komen, dan is het wellicht fijn om niet op en neer te hoeven! De extra kosten die er dan bijkomen zijn inclusief avondeten, ontbijt en overnachting.

Een overzicht van de kosten:

1 weekendcursus = 225 euro per combinatie

1 weekendcursus + overnachting etc. = 250 euro

avondeten los = 10 euro p.p.

Wil je je voor meerdere cursusweekenden opgeven dan krijg je per cursus 5 euro korting op je totaalbedrag.

We gaan uit van 10 cursusplaatsen per cursus. Geef je je op voor een cursusweekend, dan ben je zelf verantwoordelijk voor je plek. Als je je deelname moet annuleren is het fijn als je zelf een vervanger zoekt of het gehele cursusgeld alsnog betaalt. Als er een wachtlijst is, kunnen wij een annulering wellicht wel opvullen met iemand van de wachtlijst.

opgeven kan bij: marije@fraskoti.nl

Gegevens

Begin:
6 februari, 2016
Einde:
7 februari, 2016